NEW IN+MINI RECENZIJE: November

23:18:00


Nakon tri posta u kojima sam pisala o svom početku s Roaccutanom te preparativi koju trenutno koristim, došlo je vrijeme da pišem o svojoj velikoj ljubavi- dekorativnoj kozmetici. Nisam mogla odabrati proizvod s kojim bih probila led pa sam se odlučila za više njih i to u obliku new in posta u kojem ću vam, kroz kratke recenzije, predstaviti svoje dekorativne novitete. Pa krenimo!




NYX BEAUTY SCHOOL DROPOUT PALETTE-FRESHMAN

Kada sam sredinom listopada kod jedne blogerice u nagradnoj igri vidjela ovu paletu, osvojila me na prvi pogled. Na žalost, nije postala moja u toj nagradnoj igri, ali je postala moja prvom slijedećom prilikom. Paleta se sastoji od 44 pigmentirane nijanse namjenjene šminkanju očiju, ali i ostatka lica. Paleta se sastoji od stvarno puno boja, od raznih nude nijansi pa sve do intenzivnih i šarenih boja, tako da mislim da svatko može pronaći nešto za sebe, a 4 velika „sjenila“ odlično mogu poslužiti kod konturiranja lica, za što ih ja i koristim. Pigmentacija ove palete je dobra, a kako uvijek prije nanošenja sjenila nanesem NYX Jumbo Eye Pencil u nijansi Milk, tako dobijem i barem još 2-3 nijanse intenzivniju boju. U pakiranju koje je dosta čvrsto i praktično za prijenos tijekom putovanja, osim sjenila se nalazi i ogledalo koje je odlično za samo šminkanje ili eventualne popravke ukoliko će vam se paleta u potrebnom trenutku naći pri ruci.


NYX LIGUID SUEDE CREAM; DOWNTOWN BEAUTY

NYX Liquid Suede Cream Lipstick u nijansi Downtown Beauty trenutno mi je jedan od favorita što se tiče  dekorativnih proizvoda za usne. Boja je čokoladno smeđa, a ruž se lako i ravnomjerno nanosi na usne. Imam osjećaj da se  ruž do kraja nikada ne osuši na usnama i to je zapravo ono što mi i odgovara kod ovoga ruža, posebno sada kada pijem Roaccutane jer nema onog mat-suhog osjećaja na usnama koji mi trenutno ne odgovara. Nedostatak kod ovoga ruža jest postojanost, a u mome slučaju ruž ne preživi niti piće, niti hranu i moram ga dosta često obnavljati ako želim da to izgleda donekle uredno.


NYX JUMBO EYE PENCIL-MILK

Jedan od proizvoda u vezi kojeg definitivno žalim što ga nisam i ranije kupila, svakako je NYX Jumbo Eye Pencil olovka u nijansi Milk. Olovku koristim najviše kao bazu za sjenila i u tu se svrhu taj proizvod pokazao najboljim, a olovka se može koristiti i kao obična olovka za waterline kako bi se pogled prividno otvorio. Olovka je kremaste teksture, a sjenilo će pojačati za minimalno 2-3 nijanse, a samim će time i cijeli look izgledati puno bolje i profesionalnije odrađen. Ipak, s obzirom na kremastu teksturu olovke, smatram da je potrebno učvrstiti i samu olovku tako da prije olovke obično dodatno nanesem i običnu bazu za sjenila kako bih se dodatno osigurala.



MAC MATTE LIPSTICK IN RUBY WOO

Prilikom kupnje svog drugog MAC ruža, odlučila sam se na crvenu Ruby Woo nijansu. Boja je klasična, pomalo retro crvena i moguće ju je uklopiti u gotovo svaki look, od onih najjednostavnijih gdje će jedino usne biti istaknute, pa sve do onih svečanijih. Ruž je mat teksture i trenutno, kada su mi usne suhe, prije nanošenja ruža obavezno nanosim i nešto na usne kao podlogu ako želim izbjeći neugodan osjećaj suhoće usana. Što se tiče postojanosti ruža, meni se pokazao jako dobar. Bez problema izdrži 3-4 sata na usnama, uz minimalne korekcije nakon jela ili pića.


ZOEVA BLEDER BRUSH (225) I ZOEVA PRECISE BLENDER BRUSH (231)

Ovo nije prvi, a vjerujem niti zadnji put da kupujem Zoeva kistove. Već imam Zoeva kistove koje koristim kod konturiranja lica, a ovoga je puta odluka pala na kistove za sjenila, točnije kistove za blendanje. Kistovi su se pokazali odličnima i savršeno odrade svoj zadatak, a posebno mi se sviđa precise blender brush koji najčešće koristim za cut crease look i taj dio uz pomoć njega mogu odraditi super precizno, kao što mu i samo ime kaže. Kistovi su superkvalitetni i oni koje imam već duže vrijeme, nakon sređivanja izgledaju kao novi, bez da su izgubili na mekoći. Najveća je mana u ovome slučaju cijena, ali vjerujem da ako se koja od vas odluči za Zoeva kistove, neće imati razlog za nezadovoljstvo.


Imate li vi koji od nabrojanih proizvoda u svojim make up kutevima soba i koliko ste zadovoljne njima? Biste li voljele čitati o kojem od proizvoda detaljnije? 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Nemam ništa od toga, ali planiram kupiti Milk olovku, samo što je uvijek rasprodana na Diviani :(
    Nyx paleta izgleda baš zgodno, iako mi se više sviđaju neutrlanije nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš definitivno veliku preporuku od mene! U vezi nje mogu jedino požaliti što ju nisam kupila i ranije! Također sam i ja malo više za neutralnije nijanse, ali s vremena na vrijeme se odlučim i na nešto neobičnije tako da mi je ova paleta baš super što se tiče boja i nijansi!:)

      Izbriši
  2. Imam Liquid Suede u nijansi Sandstorm i obozavam ga nositi jer je jako ugodan. Moja je nijansa svjetlija pa vise prasta, ali ova tvoja je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti! Prema teksturi, jedan od najboljih proizvoda za usne koji sam koristila. Sandstorm mi je uz Downtown Beauty, Sway i Orange Country jedna od najljepših nijansi iz te kolekcije ruževa :))

      Izbriši
  3. Bravo Zrinka! Samo tako nastavi! 😊😘

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts