REVIEW: Loreal Paris Gold Obsession ruževi za usne

14:41:00



Još su tri dana ostala do dočeka Nove godine, a kako sam za Božić dobila dva ruža iz Loreal Paris Gold Obsession kolekcije, koja su idealna za novogodišnji look, odlučila sam vam ih ukratko predstaviti. Radi se o Rouge Gold te Pink Gold nijansi o kojima više možete pročitati u nastavku posta.


Općenito, Loreal Paris Gold Obsession ruževi dolaze u pet nijansi: Plum Gold, Nude Gold, Pure Gold te Rouge i Pink Gold. Ovo „Gold“ u nazivu svake nijanse dolazi od 24-karatnog zlatnog pigmenta, koji ruževima iz ove kolekcije daju poseban glowy završetak. Osim „zlatnog sastojka“, ruževi iz Loreal Paris Gold Obsession kolekcije, obogaćeni su i vitaminom E , koji njeguje usne, a što je iznimno važno nama koji smo u neprestanoj borbi sa suhim usnama (Roaccutane).

Pakiranje Loreal Paris Gold Obsession ruževa, gotovo je identično pakiranjima Loreal Paris Color Riche Collection Exclusive kolekcijama, uz dodatak zlatne boje i na samoj ambalaži, koja samom proizvodu daje dodatan glam izgled. Također mogu nadodati kako je ambalaža čvrsta i ruž se bez straha od otvaranja može nositi u torbici.


Ruževi na prvi pogled izgledaju kao da imaju mat završetak, ali situacija je u potpunosti drugačija. Ruževi su lako razmazivi, dosta kremasti i kada se ruž nanese, definitivno je moguće vidjeti zlatni pigment, ali moram napomenuti kako ruževi nemaju dugotrajan vijek na usnama. Također, kako je ruž dosta kremast i razmaziv, pomalo je teško baratati ružem prilikom nanošenja i upravo iz tog razloga, preporučila bih da prije nanošenja samog ruža usne obrubite olovkom za usne u sličnoj ili istoj nijansi kako bi završni izgled bio što uredniji. Ono što želim pohvaliti kod Loreal Paris Gold Obsession ruževa jest miris, kojeg ne znam kako bih točno definirala, osim kao definitivno ugodan, cvjetni miris.

                                           

Rouge Gold nijansa, intenzivno je crvena nijansa i idealna je za blagdanski look, a bez problema je nosiva za dnevne i večernje look-ove. Osim crvene, na usnama je vidljiv i zlatni pigment kao zaštitni znak ove Loreal Paris Gold Obsession kolekcije ruževa.


Pink Gold nijansa, nježno je roza nijansa, koja je prema meni idealna za dnevne look-ove i mislim da će ipak bolje pristajati curama svjetlijeg tena. Kod ove nijanse, slabije uočavam zlatni pigment, ali završni sjaj definitivno ide u korak s cijelom kolekcijom.



Za kraj, ukoliko ste u potrazi za ruževima s glowy završetkom, a koje je moguće koristiti i u dnevnim i u večernjim prilikama, svakako razmislite o ruževima iz Loreal Paris Gold Obsession kolekcije. Jeste li vi koristile ruževe iz ove kolekcije te ako jeste koji su vaši utisci? 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Ja inače volim rozu boju. U svemu i na svemu. Ali me ovdje ipak odusevio crveni ruz. 😍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom! Stvarno je lijepa nijansa, a posebno su mi je super ovaj zlatni pigment. :D

      Izbriši

Popular Posts